Op 29 augustus 2023 zijn we officieel een stichting geworden: Stichting Zie de Kunst. Met als voorzitter Anita Gerritsen, Ted Loeff als secretaris, Paul Grimmelikhuizen penningmeester en Gemma Ketelaars als bestuurslid.

We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 91215323. Daarnaast zijn we UBO geregistreerd zodat eventuele donaties ook belastingtechnisch voordelen kunnen opleveren. Echter wat ons nog ontbreekt is een bankrekeningnummer, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Voor het optreden van alle podiumkunstenaars en niet te vergeten een overzichtstentoonstelling van werken van alle deelnemende beeldende kunstenaars uit de gemeente Oude IJsselstreek, mogen wij op 19, 20 en 21 april 2024 gebruik maken van het DRU gebouw aan de Hutteweg 24, 7071 BV Ulft.

Tot slot het prachtige nieuws: onze website www.ziedekunst.nl  is te bekijken. Wij hebben daarbij voor informatie en aanmelding van deelnemende kunstenaar ook een mailadres: contact@ziedekunst.nl  Kunstenaars die willen deelnemen kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze website,

Voor vragen of meer informatie kan een mail gestuurd worden naar ons mailadres: contact@ziedekunst.nl

Met dank aan Gerard met zijn team webwerkers en aan Marie Louise, administratieve ondersteuning.

De foto’s van DRU gebouw zijn van Marja Bergevoet